Al 3lea ochi ochiul interior sacrele si glanda pienala.   Leave a comment

                                                   Al treilea Ochi Ochiul interior Sacrele si glanda pienala

Atunci cind faci asta focalizezi totul intr-un punct din creerul tau.Aceasta reprezinta unirea chakrelor.Sacrele
sunt defapt nivele diferite ale sufletului Tau si nivelurile pe care se gasesc functiile tale cerebrale si constiinta ta {fapt dovedit si de stiinta ca aceste sacre exista ele mai sunt numite si centrii energetici sau centrii ai constiintei.Vechile culturi se pare ca aveau un respect deosebit penrtu glanda pineala{al treilea ochi}caci o intilnim in nenumarate texte picturi si monumente.Sumerienii au facut desene oamenilor Anunaki care aveau in virful coifurilor aceasta forma de con de brad.Osiris Zeul lumii subterane din mitologia Egipteana este prezentat aratind cum energia kundalini se urca spre glanda pineala punctul de intilnire al tuturor energiilor.Cind toate sacrele se muta in jurul capului avind in centru glanda pineala putem avea acces la celalalt tarim la alte dimensiuni mai inalte.Zeul vinului Bachus este reprezentat tinind in mina un sceptru ce are in virf un con.Alcoolul nu a fost denumit intimplator si spirt {eng.spirit}pentru ca el are capacitatea de a deschide glanda pineala.Dionisus portarul lumii de dincolo are in virful lancii tot un con in matei 6.22 isus spune Luminatorul trupului este ochul adica al treilea ochi nu ochii Daca va fi ochiul tau curat tot trupul tau va fi luminat.
Credeti ca toate acestea sunt simple intimplari si cei in cauza nu stiau ce fac ? Daca inca va mai indoiti iata inca ceva care ar trebui sa va dea foarte serios de gindit.
In piata vaticanului in zona denumita curtea conului cea mai mare statue are forma unui con de brad linga ea se afla un sarcofag deschis asemenea celui din camera regilor din marea piramida.
Se stie ca acesta este simbolul disparitiei si a tranzitiei catre viata spirituala.Si asta nu e totul .Linga aceasta se afla un leu asemanator Sfinxului din egipt avind la baza inscriptii cuneiforme.
Si neasteptat iata ca insusi papa are in virful sceptrului sau binenteles un con de brad.
Desigur este deja prea mult ca toate astea sa fie simple coincidente ,este clar ca ele reflecta vechi cunostinte tinute in secret cu strasnicie dea lungul mileniilor departe de cei multi.

Trezirea glandei pienale are efecte extraordinare asupra expandarii constiintei si deschide accesul la toate cunostintele universale.Aceasta glanda se activeaza dupa ce nu mai este bombardata cu fotoni trimisi de ochi,deci in prezenta intunericului ea emite apoi melatonina o substanta care calmeaza sistemul nervos inainte de culcare.
Starile de somn si visare sunt similare cu cea de meditatie,transa,hipnoza sau experienta mistice.
Dimetriltriptamina {DMT} este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta dind un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale.

Aceasta substanta este aceiasi cu cea folosita in potiunile Samanilor fiind extrasa din plante ca yopo sau ayahuasca in scopul de a face experiente de dilatare a timpului calatorii in timp in lumi paranormale intilniri cu fiinte spirituale.
In interiorul sau glanda pienala este umpluta cu apa care in timp se calcifiaza datorita dietei gresite,fuorului din pasta de dinti fluoritei din apa sau bauturilor carbogazoase.
Simbolismul din Biblie referitor la semnul fiarei situat pe frunte punctul negru reprezinta situatia cind esti prizonier in lumea materiala fara a avea acces la cea spirituala adica traiesti in intuneric cum este cazul majoritatii oamenilor.
Structura interioara a glandei este similara cu a retinei ochilor de aceia ea a fost denumita al 3lea ochi sau ochiul spiritual.Ea lucreaza asemenea unui televizor furnizind imagini si sunete alimentate de imaginatie.De aceia atunci cind inchidem ochii inca mai putem vedea imagini sau avem capacitatea de a vizualiza constient folosindune ochiul mintii.
Desigur nu tot ce apare in creer este din cauza glandei pienale doar cind calatoresti in timp cind ai vise aceasta facinduse prin interfata dintre cele doua lumi.
In absenta luminii in jurul glandei pienale se formeaza un scut electromagnetic care are rolul de a o izola de toate radiatiile exterioare din spatiu-timp in scopul de a receptiona informatii din timp-spatiu.
Inlauntrul sau se formeaza mici molecule de microclusteri care se transforma in unde permitind perceptia.
Nu intimplator glanda pienala are cea mai mare concentratie de singe din corp ci pentru ca are nevoie de multa energie pentru a se activa.
In scopul de a-i usura deschiderea trebuie sa devenim constienti si sa ne acceptam in totalitate considerindu-ne fiinte divine.
Substante ca LSD sau DMT au capacitatea de a deschide fortat si de a -i accelera functionarea insa citeodata pot duce la blocarea ei aparind dereglari.Halucinatiile apar ca urmare a lipsei de somn cind melatonina este secretata in timp ce esti treaz.
Aceasta se intimpla in cazul bolnavilor de schizofrenie.Glanda pienala trebuie privita deci ca fiind o poarta hiperdimensionala naturala.
Studiul timpanului urechii a aratat ca pozitia acestuia este in unghi ,dupa modelul sau a fost realizat un microfon tridimensional apoi sunetul a fost redat in difuzoare holografice obtininduse sunet holografic similar cu o holograma din lumina.Nu-i asa ca natura este mai inteligenta decit cea mai fantastica imaginatie omeneasca ?.Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din egipt dupa care se poate forma un tetraedru regulat care atunci cind stam asezati cu fata in sus are in centrul sau ce credeti  Glanda pienala.
Acest secret a fost tinut ascuns chiar in fata ochilor nostri desenul urmator este posterul codul lui de-vinci.
Si ca o consecinta a acestei structuri geometrice ce se formeaza la nivelul creerului putem intelege in sfirsit mesajul ascuns de secole in simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar si anume ochiul din piramida.
Acela-si simbol masonic iluminati pe care il gasim pe bancnota de un dolar {piramida si ochiul atotvazator} poate fi observat chiar si la celebritatile consacrate de la haliud.Pentru a manipula energiile si a deschide in permanenta porti stelare catre alte dimensiuni in anumite puncte unde se formeaza vortexuri de energie pentru a permite entitatilor negative sa intre in aceasta dimensiune in care traim noi.
ImagineImagineImagine

Reclame

Posted februarie 7, 2013 by viorelpaduraru in Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: