Brinza topita de Casa   Leave a comment

Brinza Topita
Ingrediente 1 l.de lapte
1 kg brinza de vaci scoapta
3 oua
200g de unt
400 mll de smintina
o lingurita si jumatate de bicarbonat
sare dupa gust
untul se lasa la temperatura camerei,se pune laptele la fiert,cind da in clocot se adaoga brinza si se amesteca continuu 5 minute apoi se pune la scurs in tifon si se lasa citeva ore.se trage prin masina de tocat carne .brinza macinata se amesteca bine cu untul ,ouale,sare dupa gustsi bicarbonat nestins apoi se lasa la macerat 7 ore la frigider.Dupa acest timp se rastoarna compozitia intr-o oala cu fundul dublu,se pune la foc mic si se amesteca continuu cu lingura de lemn pina devine o pasta fluida fara boturele .Se ia vasul de pe foc se adauga smintina se potriveste de sare si se omogenizeaza Se toarna in forme si se lasa sa se raceasca se da la frigider se poate amesteca cu sunca cu bucatele de ardei sau cu alceva ce ne face placere pofta buna.ImagineImagine

Posted Martie 29, 2013 by viorelpaduraru in Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: